Litt fra 2018

18. august 2018 - utstilling i Vårgårda

Vi tok en dagstur til Vårgårda for å delta på utstilling, være sosiale og treffe Doffen av Himmelbjerget og hans eiere. Jeg meldte på vår egen Frøken Fryd av Himmelbjerget og Yr på utstillingen også.  Haugtun`s Hfe Chantho (valpenes far) skulle også delta, så det var en trivelig dag. Frøken Fryd ble beste valp og fikk HP. Yr fikk nok et Cert og ble nr 3 av tispene. Doffen fikk også en HP med flott kritikk!

4. august 2018 - utstilling i Billund

I sommer har vi vært på lavlandstrening på Jylland. Så da benyttet vi anledningen til å ta turen til Billund for å delta på utstilling i regi av DKK. Yr var dessverre litt småhalt i ringen, og fikk tildelt en Excellent.

7. juli 2018 - Utstilling i Tvååker

Ny utstilling for Yr i Sverige. I dag fikk hun tildelt CK, Cert og fikk flott bedøming av dommeren. Yr er nå fullcertet i Norge og har det hun trenger i Sverige for å bli NUCH og SUCH. Men først en 1AK på jaktprøve!

17. juni 2018 - Utstilling i Arboga (Sverige)

Yr deltok på utstilling i regi av Mellansvenska Vorstehhundklubb. I tøff konkurranse fikk den fine jenta får tildelt CK!

19. juni 2018 - Valpesamling

I dag hadde vi valpesamling hjemme på Hestehagen. Fem av valpene med familie kom på besøk. Far til valpene var også tilstede; pappa Chantho er en snill, trygg herre og han elsker valper. Hyggelig at valpekjøperne også fikk hilst på ham.

15. mai 2018 -  Valpene har fått nye hjem

Medio mai var valpene leveringsklare, de har alle kommet til fantastiske hjem. Fem i Norge og fem i Sverige. Vi behold en valp selv som har fått navnet Frøken Fryd av Himmelbjerget.

14. mars 2018 - Valper ble født

Litt over midnatt fikk Yr rier, etter seks timer hadde hun født ti velskapte valper. Det ble seks hanner og fire tisper som så dagens lys hjemme hos oss på Hestehagen. Valpene er etter Vessinglias C Yr og Haugtun`s Hfe Chantho. Les mer